HIPERYCYNA 0.3%, EKSTRAKT Z DZIURAWCA 25G - NANGA

HIPERYCYNA 0.3%, EKSTRAKT Z DZIURAWCA 25G - NANGA

14,90 zł
Brutto
Dziurawiec ekstrakt 0,3% hiperycyny ( Hypericum perforatum )

Utwórz konto i dołącz do naszego programu rabatowego. Wydaj conajmniej 550,00 zł i uzyskaj 3.00% obniżki cen.
 

Dziurawiec (Hypericum perforatum) to roślina, która była ceniona już w czasach starożytnych. To roślina naturalnie występująca w Europie, Azji zachodniej a także północnej Afryce. Z Europy dziurawiec zawędrował również do obydwu Ameryk, Afryki południowej, Australii, Nowej Zelandii, a nawet Japonii. W Polsce występuje pospolicie – można go znaleźć na nieużytkach, miedzach i skrajach lasów.

SKŁADNIKI

Opakowanie zawiera sproszkowany ekstrakt z dziurawca (Hypericum perforatum) standaryzowany na zawartość 0,3% hipeyrcyny.

SPOSÓB UŻYCIA

Do zastosowań zewnętrznych

INTERAKCJE I DZIAŁANIA NIEPOŻĄDANE

Dziurawiec zwiększa wrażliwość na światło słoneczne i promieniowanie UV. Szczególną ostrożność powinny zachować osoby o wrażliwej skórze, skłonne do wysypek i reakcji alergicznych.

Nie stosować w ciąży i w okresie karmienia piersią.

Dziurawiec może osłabiać działanie interferonu oraz innych leków.

Kraj pochodzenia: Chiny
Zdrowie: Zdrowie skóry
Zastosowanie: Do kremów, balsamów, Pielęgnacja włosów, Odprężenie i nastrój, Dla cery normalnej, Dla cery tłustej
Ostrzeżenia: Nie stosować w ciąży, Nie stosować podczas laktacji, Do użytku zewnętrznego, Fotouczulający

Dystrybutor i źródło tekstu : Nanga 

No reviews

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie,
dostosowanym do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,
że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie
zmiany ustawień dotyczących cookies.
Więcej szczegółów w "Informacja o Cookies"