KOCHAM ZIOŁA 2/2020 - INSTYTUT ZIELARSTWA...

KOCHAM ZIOŁA 2/2020 - INSTYTUT ZIELARSTWA POLSKIEGO I TERAPII NATURALNYCH

15,00 zł
Brutto

Pismo miłośników roślin leczniczych.

Utwórz konto i dołącz do naszego programu rabatowego. Wydaj conajmniej 550,00 zł i uzyskaj 3.00% obniżki cen.
 

Drugi tom innowacyjnej serii wydawniczej Kocham Zioła, stworzonej w ramach Instytutu Zielarstwa Polskiego i Terapii Naturalnych s.c.
Naszą siłą są uznani autorzy oraz ciekawe, znakomicie rozszerzone tematy.

Spis treści:

Kilka słów od Redaktora Naukowego - Bartłomiej Byczkiewicz

Substancje i surowce w infekcjach wirusowych - Ewa Kuchowicz

Koronawirozy zwierząt - Gabriela Bieszke

Kawa: właściwości, fakty i mity - Kamil Paprotny

Srebro w terapiach: dobre, czy złe działanie na ludzki organizm? - Radosław Pawłowski

Adaptogeny w zwiększaniu odporności [materiał partnerski] - Halina Jurkowska, Biolit

Produkty pszczele w dobie chorób wirusowych - Łukasz Drajkowski

Wybrane substancje naturalne w profilaktyce chorób nowotworowych - Natalia Wysocka-Sendkowska

Model terapii zintegrowanej - Kazimierz Kopczyński

Tajemnice naturalnego piękna (cz. 1) - Katarzyna A. Zielińska

Zielarstwo w Szwecji - Paulina Bryl-Górecka

Domowy ocet - symbioza człowieka i bakterii - Natalia Dąbrowska

Ziołowy ogródek przydomowy - Sylwia Barłoga

Na osłodę: proste przepisy na zdrowe słodycze - Natalia Dąbrowska

Syropy: z apteki do szklanki - Bartłomiej Byczkiewicz

Wydawnictwo: RIDERO
Rok wydania: 2020
Oprawa: Miękka
Liczba stron: 120

No reviews

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie,
dostosowanym do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,
że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie
zmiany ustawień dotyczących cookies.
Więcej szczegółów w "Informacja o Cookies"