DIETA RAW FOOD, 20 DNIOWE KOMPLEKSOWE OCZYSZCZANIE, KAROLINA SZACIŁŁO, MACIEJ SZACIŁŁO - ZWIERCIADŁO

DIETA RAW FOOD, 20 DNIOWE KOMPLEKSOWE OCZYSZCZANIE, KAROLINA SZACIŁŁO, MACIEJ SZACIŁŁO - ZWIERCIADŁO

33,90 zł
Brutto

Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski.

Utwórz konto i dołącz do naszego programu rabatowego. Wydaj conajmniej 550,00 zł i uzyskaj 3.00% obniżki cen.
 

Dieta Raw Food. 20-dniowe kompleksowe oczyszczanie organizmu – opis wydawcy

Nic dziwnego – każdy, kto zastosował „surową” dietę, poczuł się lekko, świeżo i witalnie. Ty również możesz osiągnąć taki stan dzięki książce Dieta Raw Food. Przepisy, które w niej znajdziesz są:

- szybkie – oparte na surowych, łatwo dostępnych składnikach,

- zdrowe – dostarczają organizmowi bomby witaminowej, mineralnej i całej gamy antyoksydantów.

Oczyść swój organizm po ciężkim jesienno-zimowym menu!

W książce znajdziesz:

- 20-dniowe witariańskie menu.

- 80 autorskich przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje oraz desery.

- Kompleksowy plan oczyszczania organizmu.

- Wskazówki, jak przygotować do „surowej” odnowy swoje ciało, spiżarnię oraz kuchnię.

- Proste techniki medytacji, ćwiczenia oddechowe, wspomagające oczyszczanie zabiegi olejowe oraz kąpiele.

Założenia Diety raw food powstały już w latach 30. XX w. w Stanach Zjednoczonych. Jednak prawdziwy „raw foodowy” boom przypadł na końcówkę XX w. Ludzie dostrzegli zalety prostego naturalnego jedzenia, które nie jest mrożone, ani też poddane procesowi obróbki termicznej powyżej 47°C. Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Wiele osób, chcąc zastosować dietę raw food, sądzi, że opiera się ona wyłącznie na sałatkach i owocowo-warzywnych koktajlach. To dla nich przygotowaliśmy 80 przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje, desery, a nawet pieczywo.

Nie jest to model długoterminowego odżywiania dla każdego, ale doskonały sposób na oczyszczenie organizmu ciepłą wiosną lub latem…

Karolina i Maciej Szaciłło – eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą kursy, szkolenia oraz warsztaty zdrowego gotowania i medytacji. Maciej od lat gotuje w lubianych programach telewizyjnych.

Autorzy popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Jem (to co) kocham i chudnę, Zdrowa tarczyca.

Autor:  Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło 
Wydawnictwo:  Zwierciadło 
Rok wydania: 2018
Oprawa: miękka
Liczba stron: 224
ZWIERCIADŁO
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie,
dostosowanym do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,
że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie
zmiany ustawień dotyczących cookies.
Więcej szczegółów w "Informacja o Cookies"