SUPERŻYWNOŚĆ CZYLI SUPERFOODS PO POLSKU. MAŁGORZATA RÓŻAŃSKA
Superżywność, czyli superfoods po polsku – opis wydawcy
Do promowanej powszechnie „superżywności” zaliczamy produkty naturalne i nieprzetworzone, np. nasiona chia, jagody goji czy sok z noni, ale nie tylko. Również wśród naszych polskich, rodzimych produktów znajdziemy wiele zasługujących na to miano. Małgorzata Różańska jest dietetykiem z wieloletnim doświadczeniem. W swojej książce udowadnia, że wcale nie trzeba nadwyrężać portfela i szukać po sklepach egzotycznych produktów. Aby „super się odżywiać” wystarczy sięgnąć po nasze polskie produkty, które często mamy w naszych lodówkach – produkty z naszych lasów i grządek. Autorka dzieli się z Czytelnikiem swoją miłością do zdrowego żywienia i podpowiada, jak za pomocą niewyszukanych potraw i prostych przepisów wprowadzić zdrowie do codziennego menu.
Autor: | Małgorzta Różańska | |
Wydawnictwo: | M Wydawnictwo | |
Rok wydania: | 2017 | |
Oprawa: | miękka | |
Liczba stron: | 256 |